Actie voor Mongolië

Nico Velthuijsen wil een actie beginnen om de mensen in Mongolie te helpen. Voor meer informatie Nicovelthuijsen@hotmail.com

Velthuijsen: ,,Slechts 4 miljoen Euro is nodig om de boeren van Mongolie te helpen en om hun vee te redden van een gewisse dood ten gevolge van de strengste winter in dertig jaar. Een habbekrats vergeleken met de wereldwijde financiële steun die aan Haïti is en wordt gegeven (De G7 heeft besloten om Haïti ook alle bilaterale schulden a 660 miljoen Euro kwijt te schelden). Wie helpt mij om een actie op touw te zetten om deze mensen en hun vee financieel te helpen? Snel handelen is geboden!”

Advertenties

One thought on “Actie voor Mongolië”

  1. hoe kunnen we helpen proberen een artikel in de landelijke dagbladen of misschien een brief aan balkenende kom met idéen want ik vind het verschrikkelijk honderden miljoenen voor en Haïti vier miljoen voor mongolia is teveel ? europeseunie stelt 150.00 euro ter beschikking dit is wat ik bedoel met een druppel op een gloeiende plaat echt schreinend maar wat kunnen wij gewone burgers hier snel en doel treffend aan doen iemand enig idee laat het a.u.b snel weten ik doe mee !!!!!!!!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s