We zijn weer terug: hulp welkom

Web-log.nl heeft zoals je wellicht hebt gemerkt, het afgelopen halfjaar nogal wat problemen ondervonden. Alle blogs op dit platform zijn maanden uit de lucht geweest. Ook deze blog. Nu is dit een hobby-project en hebben we genoeg andere interesses om ons niet te vervelen, maar jammer was het wel. We hebben wat andere blogsystemen geprobeerd (werken ook prima) maar misten ons archief.

Ons blog is gestart in 2007 en hoewel we niet ieder jaar even actief zijn geweest, hebben we in de loop van de tijd honderden berichten en video’s over Mongolië verzameld. Twee weken geleden hebben we moed verzameld en zijn we door de puinhopen van weblog.nl gegaan. De blog is inmiddels weer te gebruiken maar uit het archief blijkt heel veel beeldmateriaal verdwenen en veel linkjes werken niet meer.

We hebben ons best gedaan het een en ander te herstellen, maar gezien de hoeveelheid is dat bijna niet te doen. Mocht je daarom op oude berichten stuiten waar verwezen wordt naar een filmpje dat er niet staat of een link die niet werkt, stuur dan even een reactie.

Een van de filmpjes waar de afgelopen dagen naar is gezocht (en die dus was verdwenen) was onze favoriete Mongoolse taallerares. Hier daarom nogmaals de eerste stappen in de Mongoolse taal.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s