Zwitsal-junks gered


Je zult als Nederlandse reiziger in Mongolie maar niet zonder Zwitsal babyzalf en andere producten van deze Unilever-tak kunnen. Tot nog toe moest je dan je hele koffer volstouwen voor de dagelijkse persoonlijke verzorging tijdens je reis, maar dat hoeft niet meer. De Nederlander Kees Mostert heeft im- en exportbedrijf TemAlex opgericht.
De winkel is te vinden in de verbindingsstraat tussen de State Department Store en Restaurant Broadway. ,,Dus, komend van SukhbaatarSquare, bij Cafe Amsterdam naar rechts en dan niet direct achter de State Department Store naar links maar een straatje verder. Dan alsmaar rechtdoor en aan het eind rij je er in principe tegenaan.”
Een grote lichtreclame geeft aan waar de ‘Zwitsal Showroom’ zit.
Mostert via de nieuwsbrief die circuleert onder Nederlanders in Mongolie. ,,Ik weet niet of er nog Nederlanders geinteresseerd zijn in Zwitsal-produkten maar als dat zo is, kunnen ze bij ons terecht. Ik moet er wel bij zeggen dat de prijzen een stuk hoger liggen (2 maal) ivm transport- en importkosten, maar het is een stuk makkelijker dan alles meezeulen in je koffer.”

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s