Opnieuw ambulance naar Mongolie


Dit jaar gaat er opnieuw een ambulance naar Mongolie. Vorig jaar bracht een club uit Hoorn daar al een ziekenwagen heen. Om daar, hopen we, nog vele jaren dienst te doen.
Frank de Boer (21), Matthijs de Ridder (22), Mark Meijer (21) en Mark (20) leggen in juli 16.000 kilometer af om de ambulance af te leveren. Zij doen mee als team Mr. Ongol aan de Mongol Rally 2012.
Wij beginnen wel een beetje moeite te krijgen met dit soort liefdadigheid. Natuurlijk kunnen ze de ambulance in Mongolie goed gebruiken, maar hoe ziet zo’n auto er uit bij aankomst, na de laatste duizenden kilometers over ruig terrein en overharde wegen. Meedoen aan zo’n rally is natuurlijk prachtig, maar daar zijn volgens ons geschiktere auto’s voor en vind dan een andere manier om die ambulance naar Mongolie te brengen.
Desondanks toch een avontuur en we wensen de jongens veel succes.
Het hele verhaal lees je hier

Advertenties

One thought on “Opnieuw ambulance naar Mongolie”

  1. De reis was fantastisch! Zonder problemen hebben we in 4,5 weken 15.000 kilometer afgelegd door 11 landen. Een waar avontuur waarbij we het Lotus Children Centre Mongolia konden steunen via de Mongol Rally organisatie en zelf een groot deel van de wereld mochten leren kennen. De mensen en de natuur, overal zijn ze geweldig!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s