Muzikale reis door Mongolie

Wie wil, en het geld heetf, kan met de Mongoolse zanger Hosoo, mee op een muzikale reis door Mongolie. Aaan de reis hangt wel een prijskaartje (2500 euro, exclusief de internationale vlucht). Ook in 2013 is er zo’n reis.
Hosoo is een bekende Mongoolse keelzanger die jaarlijks een reis naar zijn geboorteland organiseert. Hij brengt zijn groep naar prachtige plekken, waar cultuur en muziek centraal staat. Plekken waar geen toeristische organisatie je zal brengen. De reis van 2012 brengt belangstellenden naar de oorsprong van de Mongoolse muziekcultuur. Het startpunt is de hoofdstad, Ulaanbaatar daarna gaat Hosoo verder naar het westen van het land; De provincie Khovd, waar de muziekcultuur traditioneel nog heel sterk is. Het landschap is hier bergachtig maar kent ook veel steppen gebieden en meren. In de reis bezoek je nomadenfamilies, die hier in het westen in het speciaal veel kamelen hoeden. Deze omgeving is dan ook het begin van de Gobi woestijn en kent daarom veel diversiteit in natuur. Voor een exacte planning, download dit document.
Hosoo is één van de beste keelzangers uit Mongolië en een gerespecteerd internationaal artiest die Mongolië en haar (muziek)cultuur vertegenwoordigt in veel landen. Hij organiseert zijn workshops tijdens de gehele reis en leert je over de muziek, met speciale focus op de Mongoolse zangtechnieken.

Inclusief zijn: Tweepersoonskamer hotel in Ulaanbaatar, extra binnenlandse vlucht (Ulaanbaatar – Khovd – Ulaanbaatar), reizen per jeep/bus, dagelijkse maaltijd (3 x per dag), zang workshops door Hosoo.

Interesse? Of meer informatie? Klik hier.contact@rowanhartsuiker.com

Hieronder opnamen van een optreden van Hosoo.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s