Expansie KPMG in Mongolië

KPMG in Mongolië en NIMM Audit, een vooraanstaande professionele dienstverlener in Mongolië, hebben afgesproken onder de naam KPMG LLC samen te werken. De nieuwe werkmaatschappij heeft 50 lokale audit-, belasting- en consultancy-professionals in dienst. KPMG is hiermee naar eigen zeggen de grootste dienstverlener in zijn soort in Mongolië. De interesse van KPMG in Mongolië onderstreept deeconomische potentie van het land. Momenteel hebben grote investeringen plaats in de mijnbouw.
De nieuwe partnerfirma wordt geleid door een senior KPMG partner, Edward Kim. Hij gaat samenwerken met L. Enkh-Amgalan, managing partner bij NIMM Audit. Enkh-Amgalan heeft ruim 25 jaar ervaring in Mongolië. ,,Dit is een belangrijk moment voor de Mongoolse economie en we zijn er trots op dat we nu een team vormen met KPMG. Ons land wacht een goede toekomst en de joint venture met KPMG zal van doorslaggevend belang zijn om onze groeiende internationale en Mongoolse klanten van dienst te kunnen zijn.”
Mongolië trekt de laatste 10 jaar wereldwijd aandacht door de toonaangevende prestaties op de aandelenmarkt, de snelle toename van de directe buitenlandse investeringen en groei van het Bruto binnenlands product. Volgens KPMG-chariman Michael Andrew, liggen er in Mongolië goede kansen voor groei, met name op het gebied van de uitgebreide, onaangeboorde natuurlijke reserves en de behoefte aan infrastructurele ontwikkeling.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s