Fietsen en wandelen in Mongolie

frankvanrijnAMSTERDAM – Verwoed Fietser Frank van Rhijn vertelt op de aanstaande Fiets- en Wandelbeurs, 9 en 10 februari 2013 in de Amsterdamse RAI, over zijn bevindingen in Mongolie. ‘Een landwaar je overal in alle rust je tentje kunt opzetten zonder dat je bang hoeft te zijn dat er een veldwachter langskomt om je te bekeuren.’ De lezing is op zaterdag en begint om 12.30 uur.
Frank van Rijn, een man die gedijt bij een temperatuur van 35°C en hoger, woont in het Drentse Doldersum, verzorgt tal van lezingen en mag zich verheugen in een grote belangstelling. Lezingen voor een publiek van duizend mensen en meer vormen geen uitzondering voor deze sober levende man die zijn publiek weet te boeien en met zijn droge humor en volgens de organisatie van de beurs telkens in staat is grote hilariteit teweeg te brengen.

Advertenties

One thought on “Fietsen en wandelen in Mongolie”

  1. Bedankt voor deze tip! Ik ben er net heen geweest en het was erg leuk. Frank van Rijn is inderdaad een hele goede verteller. Ik miste wel een beetje achtergrondinformatie over Mongolië, maar het ging dat ook vooral over zijn eigen fietstocht. Verder op de beurs een mooie dominicus reisgids over Mongolië gekocht. Ook waren er enkele stands met informatie over reizen naar Mongolië (en Kirgizië, lijkt me ook mooi).

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s